top of page

Beszélgessünk!
- A minimalizmusról vagy bármiről :)

 

Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy beszélgetőtársra, útbaigazításra, közös ötletelésre arról, hogyan tudnád megvalósítani a céljaidat a minimalizmus eszközeivel, keress bátran a tanácsadásomon!

Kedvenc témáim:

 

Ha szeretnél segítséget kérni, de nem tudod pontosan, hogy milyen területen, ne aggódj, akár az À la carte mentor program témái közül is választhatsz! :)

Ha bármelyik felkeltette az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! :)

Foglalj időpontot a tanácsadásra online itt vagy e-mailben a nora@zoldgardrob.hu címen!

A tanácsadás részletei

 

Egy levélváltással kezdünk, melyben felteszek neked néhány kérdést és te is megteheted ugyanezt. Így mindketten fel tudunk készülni a beszélgetésre. 

Ha szeretnél segítséget kérni, de nem tudod pontosan, hogy milyen területen, ne aggódj, akár az À la carte mentor program témái közül is választhatsz! :)

 

Egy tanácsadási alkalom 1 óra (azaz 60 perc).

A beszélgetés online zajlik, egy általunk közösen választott időpontban.

A beszélgetés után kb. egy héttel megkereslek emailben. Ekkor, ha felmerül még benned valamilyen kérdés utólag, nyugodtan felteheted nekem és egy levélváltásban megbeszéljük.

Árak:

1 alkalom: 16 000 Ft (27% ÁFÁ-t tartalmaz)

5 alkalmas mentor program: 65 000 Ft (27% ÁFÁ-t tartalmaz)

Ha szeretnél jelentkezni, vagy bármilyen kérdésed van a részletekkel kapcsolatban, keress bátran! :)

Foglalj időpontot a tanácsadásra itt vagy e-mailben a nora@zoldgardrob.hu címen!

Ti mondtátok a tanácsadásról

"Tetszett a beszélgetésünk, nagyon jól éreztem magam.  Sok mindent viszek belőle útravalóra, pl. a fogasinas mellett van már szennyestartó, és ma megyek Münchenbe a hulladékmentes boltba és már most félek, hogy felvásárolom a felét. :)

 

Teljes mértékben azt kaptam a beszélgetéstől, amit vártam, sőt szerintem még többet is. :)

 

Mindenképpen ajánlanám másoknak is ezt a beszélgetést, főleg azoknak akik most vágnak bele, de igazából bárkinek."

 

Néhány héttel később...

 

"Képzeld a férjem magától elkezdett lomtalanítani! Így én is elkezdtem illetve A-tól Z-ig kitakarítottuk a lakást. Még a gyerek szobája vár lomtalanításra és meg is leszünk. :)

 

El sem hiszem! Ja és a végén mondta, hogy: remélem így jó lesz, te minimalista. :) De látszott rajta, hogy Ő is jobban érzi magát. Sőt, tegnap óta mindent vissza tesz a helyére. Ma reggel rám is szólt, hogy a pohárnak nem ott a helye. :)"

Ani

"Őszintén bevallom, hogy az utóbbi időben vásárlás terén eléggé "elszaladt velem a ló", viszont minden alkalommal, amikor a posztjaid olvasom, arcul csap a felismerés: nagyon rossz az irány!

 

Ezért is éltem gyorsan a felkínált lehetőséggel. Köszönöm hogy megosztottad velem a tapasztalataid és meséltél  arról, hogyan vágtál bele a minimalista életmódba, mik számodra a fő nehézségek!

 

Még ha nem is a minimalizmus a fő célom, de nagyon szeretném hogy tudatos vásárló váljon belőlem. Így mikor érzem, hogy meginog az egerem egy-egy webshop oldalán,  gyorsan eszembe jutnak a tanácsaid. :)

 

Köszönöm!"

Lilla

"A beszélgetésünk sokat segített, olyan volt, mint egy mély, tiszta levegővétel. 💞⁠⁠
⁠⁠
Azóta igyekszem nem túlhajtani magam, legalábbis nem kapkodni a feladatok között, apró léptekkel haladni és megelégedni a kis eredményekkel is. :) Jó érzés ám..."⁠⁠
⁠⁠

Andi

bottom of page