top of page

Minimalizmus mindenkinekÉrdekel a minimalizmus? Jó lenne többet tudni róla? Gondoltál már rá, hogy kipróbálnád, de nem fogtál bele, mert úgy érzed, hogy te nem vagy az a minimalista alkat? Egyszerűsítenél, de nem neked valók a fehér falak, az üres polcok és a színtelen ruhatár?


Akkor jó hírem van! :)


A minimalizmus valójában nem arról szól, hogy hány darabból áll a ruhatárunk, hogy nem élhetünk színesen, de még csak nem is arról, hogy hány dolgot tudunk kilomtalanítani a lakásunkban. Ez nem egy verseny, amiben az győz, akinek a legkevesebb cucca van, hanem egy világszemlélet, ami segít megkülönböztetni a számunkra fontos dolgokat a nekünk haszontalanoktól.


A minimalizmus segít meglátni az embert, azaz téged a tárgyak, és az életet a mindennapok rohanása mögött. A cél pedig nem az, hogy végül egy hátizsákban elférjen minden tulajdonunk, hanem az, hogy megtaláljuk az utat egy olyan élet felé, melyet igazán magunkénak érzünk.


Ha szeretnél többet megtudni a minimalizmusról, jó helyen jársz. :)


Ha pedig úgy érzed, hogy szükséged volna egy beszélgetőtársra, útbaigazításra, közös ötletelésre arról, hogyan tudnád megvalósítani a céljaidat, keress bártan a tanácsadásomon!


NóraTetszett a bejegyzés? Kövess az Instagramon és a Facebookon, ahol nap mint nap hasonló témákról beszélgetünk!

bottom of page