top of page

Egyszerűbb otthon
Csoportos online kurzus

  •  Gondolkodtál már rajta, hogy egyszerűsítenél az életeden, hogy több helyed, időd és energiád maradjon saját magadra és a számodra fontos dolgokra?

 

  •  Már el is indultál az egyszerűsítés útján, de nem pontosan találtad meg a jó irányt?

 

  •  Vagy sikerült is már a dolog, de most úgy érzed, szükséged lenne egy frissítésre, új lendületre?


Akárhogy is, az Egyszerűbb otthon online progamot neked találtam ki, ha úgy érzed, változásra vágysz. 

A heti témák, feladatok úgy lesznek felépítve, hogy akkor is előre tudj lépni, ha most indulsz, vagy ha kevés időd van. De akkor is tudj haladni, ha már vannak alapok, amire építesz, vagy óriási lendülettel vetnéd bele magad a dolgokba.


A program célja:

A minimalizmus alapjaira helyezett gondolkodásmód kialakítása.
Egy próba, kihívás, mely segít megtalálni a kiindulópontot egy nyugodtabb, rendezettebb otthonhoz és remélhetőleg élethez.
Ui.: Ne aggódj, nem kell kiselejtezned semmit, nem kell megválnod semmitől, ha nem szeretnél!! De nem ígérem, hogy nem akarsz majd ilyet tenni. :)

A program során megtudod és ki is próbálod majd, hogyan rakhatod le az alapokat az otthonod segítségével, egy nyugodtabb, pihentetőbb otthonléthez, az egyszerűbb takarításhoz és egy stresszmentes, személyre szabott ruhatárhoz.

Ígérni nem tudok biztosat, kézzelfogható eredményeket biztosan nem. Rajtad múlik, hogy mennyit valósítasz meg a tanácsaimból és persze mind mások vagyunk, egy-egy dolog másképp működhet nálad, mint nálam.
Amit viszont meg tudok ígérni, az az, hogy az elmúlt 7 évben szerzett "minimalista" tapasztalatom legjavát szedtem csokorba, hogy egy jó kiindulópontot adjak neked is az otthonod egyszerűsítéséhez és szerethetőbbé tételéhez.

 

Részletek

Időpont: 2023. június 30-tól július 28-ig, péntekenként 10 órától.

A program 4 hetes - 5 alkalmas.

Egy-egy alkalom 1-1,5 óra, attól függően, mennyi kérdésetek van.

 

A csoport minimum 5 fő jelentkezése esetén indul.

 

Ára: 34 000 Ft (27% ÁFÁ-t tartalmaz)

 

A program 2 fő részből áll

 

1. Összesen 5 x 1 óra online csoportos találkozás (melyek utólag visszanézhetőek lesznek a hónap folyamán videón).

 

Ezeken az alkalmakon beszélgetünk az egyszerűbb otthonról, ötleteket, feladatokat kapsz, amiket a program folyamán megvalósíthatsz.

 

A csoportos alkalmakon szóban és az alkalmak között írásban kérdéseket is tudsz feltenni. Mindig mindenki kérdéseit megválaszolom majd az online találkozókon, legjobb tudásom szerint. Senik sem fog válasz nélkül maradni. Így nem csak csoportban, de egyénileg is figyelmet kapsz majd.

 

2. Zárt Facebook csoportot alapítunk, ahol meg tudod osztani tapasztalataidat, kérdéseidet a többiekkel és velem.

Ide fogom rakni a videókat a csoportos alkalmakról, illetve a kérdéseket, feladatokat, rövid összefoglalót róluk.

 

Időpont: 2023. június 30-tól július 28-ig, péntekenként 10 órától.

Jelentkezz most a nora@zoldgardrob.hu email címen! :)

Ti mondtátok az Egyszerűbb otthon programról

"Nagyon örülök,  hogy úgy döntöttem csatlakozom az egyszerűbb otthon alapok kurzushoz mert már régóta foglalkoztatott ez a téma, de úgy éreztem nincsenek konkrét kérdéseim hanem inkább egy előadás sorozat lenne az ideálisabb számomra és akkor jött ez a lehetőség.

 

Nagyon jól éreztem magam a kurzuson, jó hangulatban telt és tetszett a felépítése is. Jó volt, hogy minden héten kaptunk feladatokat, hasznos tippeket, és mindig egyre mélyebben mentünk bele a minimalizmus “lélektanába”, emelett sok gondolatébresztő kérdés is feljött, amikhez sokszor vissza lehet majd nyúlni a későbbiek során. 

Abszolút azt kaptam amit vártam tőle, sőt szerintem többet is! 

 

Én jó szívvel ajánlom azoknak a kurzust, akik szeretnének egy kezdő vagy akár újabb motivációs löketet kapni az életterük rendszerezéséhez és akik szeretnék kicsit jobban vásárlási szokásaikat, továbbá megismerni az aktuális kapcsolatukat a tárgyakkal amik körülveszik. 

 

Mégegyszer nagyon köszönöm Nóri! :) "

Zsófi

"Igaz, utolsó pillanatban, de nagyon örülök, hogy bejelentkeztem ebbe a programba.

 

Nagyon tetszett az egész felépítése, az előadásaid, nagyon részletesek voltak és örülök, hogy te is megosztottad a személyes tapasztalataidat, meglátásaidat egy-egy témához.

 

Jól éreztem magam és örülök, hogy megismertem hasonló gondolkodású embereket, akiknek szintén vannak nehézségei, elakadásai ezen a területen, olyan érzés, hogy "de jó nem vagyok magam ezzel a problémával".

 

Útravalónak mindenképp azt viszem magammal, hogy a lassú haladás is haladás és nem kell egy hét alatt mindent átnézni. Hogy a kevesebb dolog kevesebb energiát igényel. :) 

 

Azelőtt még nem vettem részt ilyen programon, nem voltak elvárásaim, de teljes mértékben elégedett vagyok vele és biztosan ajánlanám mindenkinek, aki vágyik a rendre és a szép rendezett környezetre. :) 

 

Szeretném még egyszer megköszönni ezt a 4+1 előadást, a munkádat és a ránk szánt idődet."

Hajni

"Nagyon-nagyon tetszett a program, azóta szinte új embernek érzem magam, mintha megtanítottál volna rendet rakni. Eddig soha nem volt kedvem hozzá, most meg motivált vagyok és eredményes.

Szuperül éreztem magam és ez azóta is tart. :)

Tudom, mik az első lépések, hogy jól érezzem magam a környezetemben, és ha az megvan hogyan mélyíthetnem ezt még tovább.

Abszolút az kaptam a programtól, amire számítottam, illetve annál sokkal többet!

Ajánlom mindenkinek, aki bár vágyik egy harmonikus, rendezett környezetre maga körül, meg is van az affinitása hozzá, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá. Nóránál/Nórától elegendő lendületet és tudást kapsz hozzá!

 

Köszönöm szépen ezt a csodás 5 hetet!"

Evelin

"Én azért jelentkeztem a kurzusra, mert az utóbbi időben egyre inkább azt éreztem, hogy képtelen vagyok rendet tenni a lakásban, semminek nincs helye, túl sok holmim van, és folyamatosan nyomaszt az engem körülvevő káosz. A párommal is gyakran voltak vitáink emiatt. 

 

Mindig is szerettem vásárolni, és miután rendszeres keresetem lett, előszeretettel vettem havonta új ruhákat, konyhai eszközöket, lakásdekorációt vagy bármit ami megtetszett. Eleinte a kis garzonlakásra fogtam, hogy túl kicsi a hely, és emiatt nem férek el, de tavaly nagyobb helyre költöztünk és az sem igazán oldotta meg a problémát. Be kellett látnom, hogy igaza van a páromnak,  egyszerűen túl sok holmim van.

 

Instagramon és YouTube-on már többször is találkoztam a minimalizmussal, ami az első perctől fogva szimpatikus volt számomra. Vásárlási mániásként és gyűjtögetőként azonban nem igazán hittem el, hogy én valaha képes lennék minimalista életmódra. 

 

Ettől függetlenül továbbra is gyakran néztem ilyen tartalmakat és egyre többször elgondolkoztam rajta, hogy valószínűleg sokkal boldogabb lennék, ha kevesebb tárgy venne körül.

 

Mikor megláttam, hogy indul az Egyszerűbb otthon kurzus, nem sokat gondolkoztam a jelentkezésen. Bíztam benne, hogy egy jó alapot, iránymutatást kapok, aminek segítségével elindulhatok egy egyszerűbb, rendezettebb otthon felé.

 

A kurzustól azt kaptam, amit vártam. Nagyon jól éreztem magamat a szombati beszélgetések során, és sok segítséget, hasznos tippet kaptam a szelektáláshoz és rendszerezéshez. A heti feladatokat is hasznosnak találtam, viszonylag rövid idő alatt látványos változást tudtam elérni velük, ami segített fenntartani a motivációt.

 

A vágyott célhoz szerintem még hosszú idő múlva jutok el, de végre elindultam az úton, elkezdett beépülni az életembe a minimalista szemlélet. Kis lépésekben folyamatosan haladok az egyszerűbb, szerethetőbb otthon felé. 

 

Bárkinek ajánlom a kurzust, aki hasonló problémákkal küzd, és egy kis iránymutatásra, motivációra van szüksége. Szerintem azért is jó ez a csoportos forma, mert a többiektől is lehet ötletet meríteni, egymást is motiválhatjuk. 

 

Útravalóként leginkább azt viszem magammal a kurzusról, hogy nem attól lesz boldogabb az ember, ha minél több tárgyat birtokol, hanem ha valóban szükséges és szeretett dolgok veszik körül. A tárgyak helyett pedig sokkal jobb inkább élményekre költeni a pénzünket. 

 

Úgy érzem, hosszú és nehéz út áll előttem, de minél előrébb jutok, annál boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszek. :)

 

Köszönöm szépen a kurzust, sokat segített! "

Niki

bottom of page