top of page

Általános Szerződési Feltételek
- Egy minimalista naplója - tanácsadás

Kérlek, hogy a szolgáltatás megrendelése előtt figyelmesen olvasd el a jelen dokumentumot, mert megrendeléseddel elfogadod a jelen ÁSZF tartalmát!

Ha a jelen Általános Szerződési Feltételekkel, a tanácsadással, a honlap használatával, vagy bármi mással kapcsolatban kérdésed merül fel, vagy egyedi igényed szeretnéd jelezni, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségeim egyikén!

 

A Szolgáltató (Vállalkozó) adatai

Név: Kelemen Nóra egyéni vállalkozó

Székhely: 4225 Debrecen, Bocskai István út 55.

Levelezési cím: 4225 Debrecen, Bocskai István út 55.

Nyilvántartásba vevő hatóság: Belügyminisztérium Nyilvántartások Vezetéséért Felelős Helyettes Államtitkár Okmányfelügyeleti Főosztály

Nyilvántartási szám: 53898793

Adószám: 69935046-1-29

Képviselő: Kelemen Nóra

Telefonszám: +36 70 538 7460

E-mail: nora@zoldgardrob.hu

Internetes elérhetőség: https://www.instagram.com/egyminimalistanaploja/

https://www.facebook.com/egyminimalistanaploja

https://egyminimalistanaploja.hu

https://www.zoldgardrob.hu/

 

Bankszámlaszám: 11738008-21473542

 

Tárhelyszolgáltató adatai

Név: WIX.COM LTD.

Székhely: 40 Namal Tel Aviv St., Tel Aviv, Israel. 6350671

Elérhetőség: support@wix.com

 

Egyéni tanácsadás

Egy levélváltással kezdünk, melyben felteszek neked néhány kérdést és te is megteheted ugyanezt. Így mindketten fel tudunk készülni a beszélgetésre. 

Egy tanácsadási alkalom 1 óra (azaz 60 perc).

A beszélgetés online zajlik, egy általunk közösen választott platformon (Skype, Viber, stb.).

A beszélgetés után kb. egy héttel megkereslek emailben. Ekkor, ha felmerül még benned valamilyen kérdés utólag, nyugodtan felteheted nekem és egy levélváltásban megbeszéljük.

 

A tanácsadás idejét közösen választjuk meg. Egyeztetünk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot. Természetesen ezen te is én is változtathatunk, ha szükséges, lehetőség szerint olyan módon, mellyel tiszteletben tartjuk a másik idejét.

 

Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy beszélgetőtársra, útbaigazításra, közös ötletelésre arról, hogyan tudnád megvalósítani a céljaidat a minimalizmus eszközeivel, keress bátran!

Kedvenc témáim:

  • Minimalizmus mindenkinek

  • Rendezett otthon

  • A TE ruhatárad

  • Tudatos vásárlás

  • Slow life

  • Álomélet

 

A témákról, ha felkeltették érdeklődésed, bővebben olvashatsz a honlapon vagy az Instagramon a Highlightok között.

FONTOS!

Kérlek vedd figyelembe, hogy ez a beszélgetés nem orvosi vagy egyéb szakképzettséget igénylő tanácsadás! Ha úgy érzed, hogy pszichés vagy egyéb egészségügyi problémád van, kérlek fordulj szakemberhez! Én nem vagyok hivatott és nem is tudok pszichológiai tanácsadást nyújtani, vagy bármilyen fizikai vagy mentális egészségügyi problémában tanácsot adni.

Árak -egyéni tanácsadás

1 tanácsadási alkalom: 16 000 Ft  - Egy tanácsadási alkalom 1 óra (azaz 60 perc) hosszú.

5 alkalmas mentor program: 65 000 Ft - Egy tanácsadási alkalom 1 óra (azaz 60 perc) hosszú.

A mentor program esetében havonta legalább 1 alkalommal találkozunk. Így tehát maximum 5 hónapig tart a program. Ha 5 hónapon belül nem használod fel az 5 alkalmad, akkor a fel nem használta alkalmak elesznek.

De a cél az, hogy a te tempódban haladjunk, így akár lehet ez például heti 1 beszélgetés is. Ebben az esetben 5 hét a program.

Az árak forintban értendők és 27% ÁFÁ-t tartalmaznak. Az árak tájékoztató jellegűek. Nem zárható ki annak a lehetősége, hogy üzletpolitikai okból a Szolgáltató az árakat módosítsa. Az árak módosítása nem terjed ki a már megkötött szerződésekre. 

Csoportos online tanácsadás / program / kurzus

A csoportos programok során egy előre meghirdetett témakört dolgozunk fel minimalista szemszögből, melyek a fent említett szokásos 6 kedvenc témámra épülnek.

FONTOS!

Kérlek vedd figyelembe, hogy ez a program nem orvosi vagy egyéb szakképzettséget igénylő tanácsadás! Ha úgy érzed, hogy pszichés vagy egyéb egészségügyi problémád van, kérlek fordulj szakemberhez! Én nem vagyok hivatott és nem is tudok pszichológiai tanácsadást nyújtani, vagy bármilyen fizikai vagy mentális egészségügyi problémában tanácsot adni.

Árak, tudnivalók - Csoportos online tanácsadás / program / kurzus

Egyszerűbb ruhatár
Csoportos online kurzus - a személyre szabott, fenntartható ruhatárért

A program 2 hetes - 3 alkalmas.​

Egy-egy alkalom 1-1,5 óra, attól függően, mennyi kérdés van.

 

Ára: 22 000 Ft (27% ÁFÁ-t tartalmaz)

 

A program 2 fő részből áll

 

1. Összesen 3 x 1 óra online csoportos találkozás (melyek utólag visszanézhetőek lesznek a hónap folyamán videón).

 

Ezeken az alkalmakon beszélgetünk az egyszerűbb ruhatárról, ötleteket, feladatokat kapsz, amiket a két hetes program folyamán megvalósíthatsz.

 

A csoportos alkalmakon szóban és az alkalmak között írásban kérdéseket is tudsz feltenni. Mindig mindenki kérdéseit megválaszolom majd az online találkozókon, legjobb tudásom szerint. Senik sem fog válasz nélkül maradni. Így nem csak csoportban, de egyénileg is figyelmet kapsz majd.

 

2. Zárt Facebook csoportot alapítunk, ahol meg tudod osztani tapasztalataidat, kérdéseidet a többiekkel és velem.

Ide fogom rakni a videókat a csoportos alkalmakról, illetve a kérdéseket, feladatokat, rövid összefoglalót róluk.

Egyszerűbb otthon
Csoportos online kurzus

 

A program 4 hetes - 5 alkalmas.

Egy-egy alkalom 1-1,5 óra, attól függően, mennyi kérdés van.

 

Ára: 34 000 Ft (27% ÁFÁ-t tartalmaz)

 

A program 2 fő részből áll:

 

1. Összesen 5 x 1 óra online csoportos találkozás (melyek utólag visszanézhetőek lesznek a hónap folyamán videón).

 

Ezeken az alkalmakon beszélgetünk az egyszerűbb otthonról, ötleteket, feladatokat kapsz, amiket a program folyamán megvalósíthatsz.

 

A csoportos alkalmakon szóban és az alkalmak között írásban kérdéseket is tudsz feltenni. Mindig mindenki kérdéseit megválaszolom majd az online találkozókon, legjobb tudásom szerint. Senik sem fog válasz nélkül maradni. Így nem csak csoportban, de egyénileg is figyelmet kapsz majd.

 

2. Zárt Facebook csoportot alapítunk, ahol meg tudod osztani tapasztalataidat, kérdéseidet a többiekkel és velem.

Ide fogom rakni a videókat a csoportos alkalmakról, illetve a kérdéseket, feladatokat, rövid összefoglalót róluk.

Az árak forintban értendők és 27% ÁFÁ-t tartalmaznak. Az árak tájékoztató jellegűek. Nem zárható ki annak a lehetősége, hogy üzletpolitikai okból a Szolgáltató az árakat módosítsa. Az árak módosítása nem terjed ki a már megkötött szerződésekre. 

Fizetési módok

A szolgáltatást banki átutalás útján fizetheted ki.

Az átutalást az alábbi számlaszámra kérem: OTP 11738008-21473542, Kelemen Nóra, megjegyzés: a tanácsadáson résztvevő személy neve.

Kérlek, bizonyosodj meg róla, hogy az átutalás megérkezett hozzám legkésőbb a tanácsadás időpontja előtt 24 órával!

Amennyiben a fizetés nem történik meg, a tanácsadás elmarad.

Jelentkezés tanácsadásra

Ha szeretnél jelentkezi a tanácsadásra, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot a nora@zoldgardrob.hu email címen vagy foglalj időpontot ezen a linken: https://www.zoldgardrob.hu/tanacsadas

 

A honlap használata

 

A honlapon bővebben tudsz tájékozódni a területekről, amikről tanácsadást tartok a minimalizmus témakörén belül.

Hírlevél

 

A honlapon fel tudsz iratkozni a hírlevelemre. Amennyiben megadod a neved (ez opcionális) és az emailes elérhetőséged és elfogadod jelen ASZF-et és az Adatkezelési Szabályzatot. 

Természetesen a hírlevélről bármikor leiratkozhatsz a hírlevelek alján található link segítségével.

 

Jogviszony

A Szolgáltató és a Felhasználó (azaz a tanácsadást igénybe vevő) között a jogviszony a Szolgáltatás ellenértékének Kelemen Nóra bankszámlájára való megérkezésével jön létre.

A Felek közös megegyezéssel ezt a jogviszonyt bármikor megszüntethetik.

A Szolgáltató és a Felhasználó megbízási szerződést kötnek: Kérlek, hogy a szerződés és jelen ÁSZF megismeréséről és elfogadásáról a tanácsadás elején szóban nyilatkozz. Ezt a nyilatkozatot videófelvételen fogom rögzíteni. Természetesen, ha ez a megoldás nem szimpatikus, a szerződést írásban is megköthetjük.

Felhasználóként köteles vagy az általad a jelentkezéskor megadott adatok és információk helyességéről meggyőződni, illetve ezekben történt változást a szolgáltatás megkezdéséig jelenteni.

A számlát a Szolgáltató emailen juttatja el a Felhasználónak. Felhasználóként, jelen ÁSZF elfogadásával kijelented, hogy az emailes számlát elfogadod. 

Szolgáltatást, illetve időpontot lemondani kizárólag írásban, emailben tudsz, a nora@zoldgardrob.hu e-mail címen. A lemondó leveled 24 órán belül írásban visszaigazolom. A két levél együttesen igazolja, hogy a szolgáltatás lemondásra került. Amennyiben lemondó leveledre 24 órán belül nem kap választ, úgy kérlek, ezt jelezd telefonon nekem!

Felhasználóként beleegyezel abba, hogy a szolgáltatások összefoglalóit, azok tapasztalatait a teljes neved megjelölése nélkül, csupán keresztnévvel, a Szolgáltató nyilvánosan bemutassa, azokat marketing tevékenysége részeként pl. honlapon, Instagramon használja. Ezzel kapcsolatban Felhasználóként a Szolgáltató felé semmilyen anyagi követelést nem támasztasz.

Kelt, Debrecen, 2023. május 20.

bottom of page