top of page

Általános Szerződési Feltételek
- Egy minimalista naplója - tanácsadás

Kérlek, hogy a szolgáltatás megrendelése előtt figyelmesen olvasd el a jelen dokumentumot, mert megrendeléseddel elfogadod a jelen ÁSZF tartalmát!

Ha a jelen Általános Szerződési Feltételekkel, a tanácsadással, a honlap használatával, vagy bármi mással kapcsolatban kérdésed merül fel, vagy egyedi igényed szeretnéd jelezni, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségeim egyikén!

 

A Szolgáltató (Vállalkozó) adatai

Név: Kelemen Nóra egyéni vállalkozó

Székhely: 4225 Debrecen, Bocskai István út 55.

Levelezési cím: 4225 Debrecen, Bocskai István út 55.

Nyilvántartásba vevő hatóság: Belügyminisztérium Nyilvántartások Vezetéséért Felelős Helyettes Államtitkár Okmányfelügyeleti Főosztály

Nyilvántartási szám: 53898793

Adószám: 69935046-1-29

Képviselő: Kelemen Nóra

Telefonszám: +36 70 538 7460

E-mail: nora@zoldgardrob.hu

Internetes elérhetőség: https://www.instagram.com/egyminimalistanaploja/

https://www.facebook.com/egyminimalistanaploja

https://egyminimalistanaploja.hu

https://www.zoldgardrob.hu/

 

Bankszámlaszám: 11738008-21473542

 

Tárhelyszolgáltató adatai

Név: WIX.COM LTD.

Székhely: 40 Namal Tel Aviv St., Tel Aviv, Israel. 6350671

Elérhetőség: support@wix.com

 

Egyéni tanácsadás

Egy levélváltással kezdünk, melyben felteszek neked néhány kérdést és te is megteheted ugyanezt. Így mindketten fel tudunk készülni a beszélgetésre. 

Egy tanácsadási alkalom 1 óra (azaz 60 perc).

A beszélgetés online zajlik, egy általunk közösen választott platformon (Skype, Viber, stb.).

A beszélgetés után kb. egy héttel megkereslek emailben. Ekkor, ha felmerül még benned valamilyen kérdés utólag, nyugodtan felteheted nekem és egy levélváltásban megbeszéljük.

 

A tanácsadás idejét közösen választjuk meg. Egyeztetünk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot. Természetesen ezen te is én is változtathatunk, ha szükséges, lehetőség szerint olyan módon, mellyel tiszteletben tartjuk a másik idejét.

 

Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy beszélgetőtársra, útbaigazításra, közös ötletelésre arról, hogyan tudnád megvalósítani a céljaidat a minimalizmus eszközeivel, keress bátran!

Kedvenc témáim:

  • Minimalizmus mindenkinek

  • Rendezett otthon

  • A TE ruhatárad

  • Tudatos vásárlás

  • Slow life

  • Álomélet

 

A témákról, ha felkeltették érdeklődésed, bővebben olvashatsz a honlapon vagy az Instagramon a Highlightok között.

FONTOS!

Kérlek vedd figyelembe, hogy ez a beszélgetés nem orvosi vagy egyéb szakképzettséget igénylő tanácsadás! Ha úgy érzed, hogy pszichés vagy egyéb egészségügyi problémád van, kérlek fordulj szakemberhez! Én nem vagyok hivatott és nem is tudok pszichológiai tanácsadást nyújtani, vagy bármilyen fizikai vagy mentális egészségügyi problémában tanácsot adni.

Árak -egyéni tanácsadás

1 tanácsadási alkalom: 16 000 Ft 

5 alkalmas bérlet: 70 000 Ft

Egy tanácsadási alkalom 1 óra (azaz 60 perc) hosszú.

Az árak forintban értendők és 27% ÁFÁ-t tartalmaznak. Az árak tájékoztató jellegűek. Nem zárható ki annak a lehetősége, hogy üzletpolitikai okból a Szolgáltató az árakat módosítsa. Az árak módosítása nem terjed ki a már megkötött szerződésekre. 

Csoportos online tanácsadás / program / kurzus - 1 hónapos

A csoportos programok során egy előre meghirdetett témakört dolgozunk fel minimalista szemszögből, melyek a fent említett szokásos 6 kedvenc témámra épülnek.

FONTOS!

Kérlek vedd figyelembe, hogy ez a program nem orvosi vagy egyéb szakképzettséget igénylő tanácsadás! Ha úgy érzed, hogy pszichés vagy egyéb egészségügyi problémád van, kérlek fordulj szakemberhez! Én nem vagyok hivatott és nem is tudok pszichológiai tanácsadást nyújtani, vagy bármilyen fizikai vagy mentális egészségügyi problémában tanácsot adni.

Csomag árak - Csoportos online tanácsadás / program / kurzus - 1 hónapos

Általános: 12000 Ft 

Összesen 4 x 1 óra online csoportos találkozás (utólag visszanézhetőek lesznek a hónap folyamán)

Ezeken az alkalmakon át fogjuk venni 4 nagy témánkat. Ötleteket, feladatokat kapsz, amit a hónap folyamán megvalósíthatsz. A csoportos alkalmakon kérdéseket is tudsz feltenni, mindig a beszélgetés utolsó részében.

 

Zárt Facebook csoport tagság, ahol meg tudod osztani tapasztalataidat a többiekkel. Ide fogom rakni a videókat a csoportos alkalmakról (a program ideje alatt lesznek elérhetőek), illetve a kérdéseket, feladatokat, rövid összefoglalót róluk.

 

Személyre szabott: 19000 Ft 

 

Tartalmazza az első jegyet és a program folyamán 2x15 perc, vagy 1x30 perc 1on1 online konzultáció velem, amikor igényled.

Ezeken az alkalmakon átbeszélhetjük a felmerült személyes kérdéseid, problémáid és személyre szabott megoldásokat kereshetünk.

 

Személyre szabott extra: 26 000 Ft 

 

Tartalmazza az első jegyet és a program folyamán 4x15 perc, 2x30 perc, vagy 1x60 perc 1on1 online konzultáció velem, amikor igényled.

Ezeken az alkalmakon átbeszélhetjük a felmerült személyes kérdéseid, problémáid és személyre szabott megoldásokat kereshetünk.

A program után egy emailes konzultációt is felajánlok, amikor 1 levélben leírhatod nekem a benned maradt esetleges kérdéseid és én 1 levélben fogok válaszolni.

Az árak forintban értendők és 27% ÁFÁ-t tartalmaznak. Az árak tájékoztató jellegűek. Nem zárható ki annak a lehetősége, hogy üzletpolitikai okból a Szolgáltató az árakat módosítsa. Az árak módosítása nem terjed ki a már megkötött szerződésekre. 

Fizetési módok

A szolgáltatást banki átutalás útján fizetheted ki.

Az átutalást az alábbi számlaszámra kérem: OTP 11738008-21473542, Kelemen Nóra, megjegyzés: a tanácsadáson résztvevő személy neve.

Kérlek, bizonyosodj meg róla, hogy az átutalás megérkezett hozzám legkésőbb a tanácsadás időpontja előtt 24 órával!

Amennyiben a fizetés nem történik meg, a tanácsadás elmarad.

Jelentkezés tanácsadásra

Ha szeretnél jelentkezi a tanácsadásra, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot a nora@zoldgardrob.hu email címen vagy foglalj időpontot ezen a linken: https://www.zoldgardrob.hu/tanacsadas

 

A honlap használata

 

A honlapon bővebben tudsz tájékozódni a területekről, amikről tanácsadást tartok a minimalizmus témakörén belül.

Hírlevél

 

A honlapon fel tudsz iratkozni a hírlevelemre. Amennyiben megadod a neved (ez opcionális) és az emailes elérhetőséged és elfogadod jelen ASZF-et és az Adatkezelési Szabályzatot. 

Természetesen a hírlevélről bármikor leiratkozhatsz a hírlevelek alján található link segítségével.

 

Jogviszony

A Szolgáltató és a Felhasználó (azaz a tanácsadást igénybe vevő) között a jogviszony a Szolgáltatás ellenértékének Kelemen Nóra bankszámlájára való megérkezésével jön létre.

A Felek közös megegyezéssel ezt a jogviszonyt bármikor megszüntethetik.

A Szolgáltató és a Felhasználó megbízási szerződést kötnek: Kérlek, hogy a szerződés és jelen ÁSZF megismeréséről és elfogadásáról a tanácsadás elején szóban nyilatkozz. Ezt a nyilatkozatot videófelvételen fogom rögzíteni. Természetesen, ha ez a megoldás nem szimpatikus, a szerződést írásban is megköthetjük.

Felhasználóként köteles vagy az általad a jelentkezéskor megadott adatok és információk helyességéről meggyőződni, illetve ezekben történt változást a szolgáltatás megkezdéséig jelenteni.

A számlát a Szolgáltató emailen juttatja el a Felhasználónak. Felhasználóként, jelen ÁSZF elfogadásával kijelented, hogy az emailes számlát elfogadod. 

Szolgáltatást, illetve időpontot lemondani kizárólag írásban, emailben tudsz, a nora@zoldgardrob.hu e-mail címen. A lemondó leveled 24 órán belül írásban visszaigazolom. A két levél együttesen igazolja, hogy a szolgáltatás lemondásra került. Amennyiben lemondó leveledre 24 órán belül nem kap választ, úgy kérlek, ezt jelezd telefonon nekem!

Felhasználóként beleegyezel abba, hogy a szolgáltatások összefoglalóit, azok tapasztalatait a teljes neved megjelölése nélkül, csupán keresztnévvel, a Szolgáltató nyilvánosan bemutassa, azokat marketing tevékenysége részeként pl. honlapon, Instagramon használja. Ezzel kapcsolatban Felhasználóként a Szolgáltató felé semmilyen anyagi követelést nem támasztasz.

Kelt, Debrecen, 2023. január 25.

bottom of page